Privacybeleid Family World

Het bedrijf Family World is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Family World
KvK 27365777
https://www.familyworld.nl
+31 6 8369 3448
info@familyworld.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Family World verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Bedrijfsnaam, adres en website
- Persoonlijke naam, telefoonnummer en e-mailadres;
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt tijdens contactmomenten telefonisch of per e-mail.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gevoelige persoonsgegevens te verzamelen.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Family World verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze persoonlijke nieuwsbrief naar je;
- Contact te hebben omtrent een (mogelijke) advertentiecampagne;

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Family World bewaart je persoonsgegevens zolang ze relavant zijn.

Delen van persoonsgegevens met derden

Family World deelt jouw persoonsgegevens met onze hosting partij Your Hosting, omdat dit noodzakelijk is voor het beheren van de website. Met Your Hosting hebben wij een standaard bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Family World blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Verder verstrekt Family World jouw persoonsgegevens NIET aan andere derden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@familyworld.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou om het verzoek vanuit je mailadres te doen waarmee je bij ons bekend bent. Family World zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Family World wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Family World neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@familyworld.nl

Onze bezoekers lezen nu

Uitgerekende datum zwangerschap berekenen Uitgerekende datum zwangerschap berekenen
Direct je uitgerekende datum berekenen. Hoe lang ben ik zwanger en wanneer ben ik uitgerekend? Bereken je bevallingsdatum, eisprong en hoeveel weken zwanger. Zwangerschapscalculator

Betekenis van de voornaam Betekenis van de voornaam
Zoek hier mooie voornamen met betekenis voor je baby. Bekijk de betekenis, herkomst en populariteit van deze en vele andere namen.

Je krijgt een mongooltje. En dat verdien je ook! Je krijgt een mongooltje. En dat verdien je ook!
Annet is 50 jaar en zwanger. Haar omgeving reageert overwegend negatief. Echt genieten van haar zwangerschap doet ze dan ook niet: Het is net alsof het me niet gegund is.